Succesfulde Envatek styrker sig yderligere med opkøb af Kalundborg virksomhederne AVOS A/S ® og Avos – Onsite ApS

Envatek A/S overtager 80% af AVOS A/S og 60% af AVOS-Onsite ApS for at øge koncernens slagkraft og i sidste ende sikre en endnu bedre kundeoplevelse.

Envatek består i dag af 4 virksomheder – Ingeniør Huse, ATES, Vand & Teknik og Skatek, der alle har Energi, Vand og Teknik, som fællesnævner. Med købet af AVOS og AVOSOnsite, styrker Envatek sine muligheder for at kunne levere færdige løsninger for deres mange kunder inden for industrien, fjernvarme- og forsyningssektoren og offentlige byggerier.

Med AVOS og AVOS-Onsite`s ekspertise inden for mekaniske løsninger til industrisektoren skal opkøbet give Envatek Gruppen både hurtigere og mere sikker total-leverance.

Samtidig er det ambitionen, at AVOS-selskaberne skal fortsætte virksomhedernes vækst og have endnu mere fokus på udvikling og innovation.

”For at kunne fortsætte vores vækstrejse har vi haft behov for en samarbejdspartner, der tilfører nye, stærke kompetencer til vores i forvejen stærke setup. Samtidig har det været vigtigt for os, at det er en virksomhed med høje ambitioner, som er solidt funderet i Danmark. Det har vi fundet hos AVOS”, siger Jens Kristensen, der er adm. direktør i Envatek A/S.

AVOS er stolte af at blive en del af Envatek

”Vi glæder os til et tæt samarbejde med Envateks 4 virksomheder. I et glødende marked er det en stigende udfordring at tiltrække de kvalificerede ressourcer og kompetencer, som vi har brug for. Som medlem af ”Envatek familien” får vi adgang til en etableret platform, som kan understøtte vores vækst, og vi kan levere direkte ind til de mange store og spændende projekter, som vil betyde både et tættere samarbejde og en masse synergier”, siger Anders Vølund, der er adm. direktør i AVOS.

Alle de nuværende 39 fastansatte medarbejdere i AVOS og AVOS-Onsite fortsætter i virksomhederne, og AVOS og AVOS-Onsite vil fortsat have stort fokus på at fortsætte samarbejdet med alle eksisterende kunder og leverandører.

Kontakter

Jens Kristensen
Direktør | Managing Director
+45 61 61 25 50
jk@vandogteknik.dk

Rasmus Victor Fauerholdt
Direktør | CEO
+45 3074 8596
rasmus@ingenioerhuse.dk

Lars Hjortshøj Jacobsen
ATES
Direktør/partner
+45 3032 5125
lhj@ates.dk

Thomas Vogn Kjeldsen
Salgs- og Forretningschef
+45 20 28 10 28
tvk@vandogteknik.dk

Anders Vølund
Adm. Direktør AVOS A/S
+45 40 71 26 02
av@avos.dk

Sune Svendsen
Adm. Direktør AVOS-Onsite ApS
+45 25 98 01 59
ss@avos.dk

© Copyright - AVOS A/S