Industriens Skadestue

Industriens Skadestue er en 24/7 service beregnet til industrikunder

Industriens Skadestue hjælper ved nedbrud på maskiner og udstyr

Industriens Skadestue er en 24/7 service beregnet til industrikunder.
Vi hjælper kunderne med kritiske opgaver når udstyret er brudt ned, eller der opstår uforudsete ting som forhindre den planlagte produktion eller levering.
For kunderne er det ofte store summer det handler om når der opstår noget uventet, og der hjælper Industries Skadestue hurtigt og effektiv kunderne videre.

Mandskabet i Industriens Skadestue stammer fra AVOS og AVOS-Onsite og ”lægerne” på vores skadestue er derfor dygtige ingeniører, industriteknikere, smede og montører.

Industriens skadestue logo

Vi fremstiller mekaniske komponenter når det haster

Industriens Skadestue har kun et primært formål.
At få vores kunder hurtig i drift igen og dermed undgå kostbare driftstop og produktionstab.

Vi hjælper vores kunder 24/7 når det virkelig haster. Vi fremstiller, reparer og monterer mekaniske fremstillede komponenter.
Det kan være alt fra dele til procesudstyr, rør-systemer, krankomponenter, transport- og løfteudstyr, dele til skibe osv.
Fælles for det hele er at det er mekanisk arbejde og at alt fremstillet eller monteret i stål, rustfrit stål eller metaller.

Hele AVOS gruppen er tilsammen

One Stop Mechanical Shop

AVOS, AVOS-Onsite og Industriens Skadestue udgør tilsammen en komplet mekanisk løsning til industrikunder hvor vi tilbyder mekanisk service, rørinstallationer, rengasinstallationer, konstruktion, spåntagning og pladebearbejdning test og montage.

Stort lager af råmaterialer og hjælpeværktøjer

Industriens Skadestue har hele AVOS lager af råmaterialer til rådighed 24/7.
Det gælder både stangstål og pladematerialer, men mindst lige så vigtigt hele AVOS lager af værktøjer og hjælpematerialer.

Selv større og til tider også ret komplicerede emner fremstilles eller repareres med Industriens Skadestue, da hele AVOS maskinpark står til rådighed 24/7.

Industriens skadestue hjælper i hele Danmark

Industriens-skadestue hører hjemme på AVOS to lokationer i Kalundborg, hvorfra vi betjener kunder i hele Danmark.

Mand på arbejde på værksted
© Copyright - AVOS A/S