AVOS-Onsite ApS

Montageunit med stor erfaring i mekanisk service og installationer til industrikunder.

AVOS-Onsite arbejder med rørinstallationer og mekanisk service til industrien

Vores kunder er ofte inden for brancher som hospital, forskning, energi og pharma.
Vi hjælper dem med installation og reparation af tryk- og eller mediebærende udstyr.

Brandlukning og brandtætning

AVOS-Onsite har udvidet vores service og tilbyder nu også passiv brandsikring i form af brandlukning og brandtætning i vægge, lofter og gulve. Læs mere om vores nye service her.

Vi arbejder med rør- og rengasinstallationer

Tryk- og mediebærende installationer, mekanisk montage, service og reparation.

Vi gør det nemt for kunderne ved selvstændigt at påtage os både større og mindre projekter, men vi løser også enkelt opgaver.
Vi arbejder med både rustfrit og sort stål. Som oftest arbejder vi med rengas-installationer og tryk- og eller mediebærende installationer, men en del af arbejdet består også i mekanisk montagearbejde, service og mekaniske reparationer.

Rengasinstallationer og rørinstallationer i rustfrit stål, sort stål og kobberrør udføres med både orbitalsvejsning, TIG-svejsning og lodning.

AVOS-Onsite bor i Kalundborg, men servicerer hele Danmark

AVOS-Onsite har adresse og faciliteter i Kalundborg, men er hovedsageligt ”stationeret” på landevejen. Vi kører ud fra vores bopæl til kunder i hele Danmark og Norden.

AVOS-Onsite arbejder ude hos kunderne med rørinstallationer og mediebærende udstyr samt mekanisk service og installation.
Vi råder over bl.a. orbital svejseudstyr samt alt nødvendigt udstyr til både lodning og presning.

AVOS-Onsite er med hele vejen fra opmåling, fremstilling og installation hos kunden.

Præcision og kvalitet er et varemærke for AVOS-Onsite. Vi løser bl.a. udfordrende opgaver med industrigasser og højtrykanlæg.

AVOS-Onsite er på lige fod med AVOS en del af Industriens Skadestue og vi løser opgaver alle steder på alle tidspunkter.

© Copyright - AVOS A/S